Přemýšlím
Anotace: because of my muse
Přemýšlím nad kusem papíru.
Přemýšlím, dám-li se na víru.
Přemýšlím s propiskou v ruce.
Přemýšlím, proč dvanáct je tucet.
Přemýšlím s nohama na stole.
Přemýšlím, co bude za sto let.
Přemýšlím, myšlenku postrádám.
Přemýšlím, jestli tě požádám
ještě o jednu šanci
nebo jen vyzvu tě k tanci.
Už nepřemýšlím, nemám jak,
v noci mou hlavu přejel vlak
a zbytky těla pozřel vlkodlak.
Komentáře (1)
Komentujících (1)