Podzimní osud

Podzimní osud

Anotace: Podzimní osud na jaře, se prostě s nikým nepáře. Podzimní osud v létě, přeje smrt i tetě. Demence, pánové a dámy. Tohle je nouzový stav mysli.

-Podzimní osud-

Zežloutlé listí plachtící větrem

Kanoucí slzy co dělají stín

Na tváři dívky s šedivým svetrem

Když běží v ruce s lísky kapradin

Hnědavé vlasy v běhu jí vlají

Spěchá a míhá se kapkami deště

Zrádnou věc teď tu před sebou tají

Utíká, pláče, stále a ještě

Listy jak padáčky vzduchem létají

Padají na tělo mokré a křehké

Lidé tu kolem ní chodí a špitají-

V životě není přec všechno jen lehké.

Autor Lina, 27.06.2012
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: MarťaB, tato22, Niké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel