Drahé rozptýlení
Anotace: Jak se má člověk soustředit.
Snažila se myšlenka
mozku dává rady
jenže nová děvenka
měla svůdné vnady
Rozptýlila velice
manažerské snahy
díky svoji technice
dostala mě záhy
A tak moje nápady
měly nové téma
vyhnali mě z porady,
za vše může žena
Prý jsem postup zahodil
pro ty velké dudy
špatně jsem tak pochodil
zvítězily pudy
Přečteno 431x
Tipy 16
Poslední tipující: carodejka, PIPSQUEAK, Jeněcovevzduchukrásného, Ammazonic, tato22, enigman, Niké, Rikitan, poeta, synanceia
Komentáře (5)
Komentujících (5)