VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 15
Anotace: Verše někdy kostrbaté, stejně jako myšlenky
Když se vám do očí zadívá
nesympaťák muž protiva
nic jiného pak již nezbývá
než dělat - mě se to netýká
Ve škole mi nešly počty
skončil jsem proto u pošty
Cítím jak jsem v balíku
nebo jen balík u balíků
Nezemřel normální smrtí
jak umírají třeba staří chrti
Stále jen básnil a básnil
čímž se ubásnil až k smrti
Sednu si na chvíli
ať aspoň někdo vidí
jak rád se dívám
s láskou pozoruji lidi
Komentáře (0)