POCTA ŽIVOTU.
Tak jako letní den
jak slavík v našem sadě
jak v poli něžný len
jak růže na zahradě
jak nejkrásnější dar
jak láska plná něhy
jak něžných slůvek pár
jak rozvodněné břehy
jak rozběsněná bouře
jak anděl v modlitbě
jako národ ve vzpouře
tak jako ticho po bitvě
jak divá dračí sluj
jako větru závan
voníš mi živote můj.
a já ti poctu vzdávám.
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)