Anotace: O tom, jak to mají básníci mnohem těžší než se zdá...
Sbírka: Složené z papíru
Líbí se mi obsah předposlední sloky (možná on sám v básni tápal). Opravdu se mi stává, že někdy ani nemám v úmyslu něco v básni sdělit, a čtenáři si tam najdou, co je oslovuje. Právě ty básničky pak mívají největší úspěch.
Stálo by ale za to víc pracovat na rýmech. (hlavě-kalbě, vyjádří-nedaří). Srovnat délku veršů.
05.07.2012 14:38:43 | Hesiona-Essylt