Anotace: Tvé ruce uvězněné do mého těla listují knihou již neodvážil jsem se nikdy napsat
Nemá potíž =
se souvislou stěnou _
žije jen do času zakřivení /
prostoru se nestraní ani z profilu >
očkem samoty na klíně neposedném #
vyskočí slzy v usedavý pláč *
před hodem bačkory ]
opona nespadne %