Chtěla se se mnou radovat
Snad jenom tak
Snad proto, aby ji měl někdo rád
Na pošlapaná plátna
dál něchtěla samotu malovat
štětcem namočeným v surovosti
Přála si se mnou se smát
ale nevěděla jak
znovu zas lidi začít milovat
jak tenkrát když ještě žila
Dál nechtěla na prahu světa stát
Se srdcem uhašeným bezradností
Chtěl jsem si na prince hrát
prolomit prokletí
Moc pohádek jsem čítával
Jak bych ji vysvobodil
proč jen jsem se tenkrát ptal
Prý abych ji slzu daroval
Pak nikdy víc už neplakal
žil navždy život bez bolesti
Dal jsem ji svou slzu - rád
V tu ránu byla pryč
Teď chtěl bych se s někým smát
Jenomže nevím jak
Znovu zas srdce rozehřát
Bestie proradná
Kam jen mou slzu mohla dát
Nechat mě bez smutku, pláče, bez emocí…