Anotace: ..tuto básničku složil můj osmiletý syn Honzík, je to jeho prvotina a myslím, že je velmi povedená, škoda, že nemůžete slyšet jeho přednes a vidět to jak se mu smějou oči když jí říká :)
Promiň, promiň,
maminko,
že jsem zlobil malinko.
Doufám, že mi promineš
než se z toho
pomineš.
:)
21.02.2013 21:48:15 | CCGREE
Řekla bych, že hned, jak se přestanu vlídně, žensky usmívat, musím pochválit rýmy a hned potom říct Honzíkovi, že to perfektně vystihl. Mému synovi je patnáct a první sloku používá stále....a stále to funguje:-))
05.09.2012 13:05:58 | Lenka Krásnodvorská
Já mu to dám přečíst bude mít radost pořád se ptá kolik má těch bodů :D
05.09.2012 13:12:25 | Noc17
Hezké, roztomilé. A já vzkazuji Honzíkovi, aby se naučil tuto básničku používat v těch nejpotřebnějších momentech (on bude vědět kdy) :-)))
13.07.2012 20:29:52 | zaba.zuzla
tak to mu asi bylo prominutý hodně rychle, že maminko? :o)
pozdravuj ho, aj od Elišky (ta se tu balí na tábor a takovouhle básničku by mohla recitovat klidně místo časovýho znamení co čtvrt hodinu :o)
13.07.2012 12:10:48 | hanele m.