Jako přítel mistr Bean
na tácku ti přinesu
vyrovnaný yohimbin
(jsem přeci jen sestřička)
zachovám to tajemství
a neztratím noblesu
jéééééééééééééééééééééé ta je milá... kdepak éčko...
13.07.2012 15:47:41 | Nút
Jám mám rady od švagra,
říká zlatá viagra.
Zase budeš souložit,
jen pár stovek položit.
Dík za návštěvu a supr koment.
13.07.2012 18:07:28 | Psavec