C.Í.L.
Anotace: ... Spravedlivý trest: Z POVRCHU ZEMSKÉHO JE SMÉST!!! ...
Šedý obláček a bílý stroj,
šípková růže a včelí roj.
Otec a muž, žena, děti.
Zastavit setbu nebo seti?
Díky za objasnění věcí.
Loknu si vína, max. je deci.
Spím, unavená z bolestivé noci.
Snad i to utrpení skončí.
Původci zla budou potrestáni.
Výtahy, útěky, klamná stání.
Věřím, že budou potrestáni
a majetek se jim 100% zdaní.
Otroci jsou a mysleli si, že jsou páni!
Komentáře (0)