Léto 2012
Anotace: Rým rozevlátý a ještě em, rozmáčený i deštěm
Bez konce proudy deště
všude stále více vody
Je toto vůbec léto ještě
Nevíš kam jít - ani kudy
Proč jen psí počasí
všechny tak děsí
Třeba ptačí - nestačí
Když zimou i ptáče
nelétá ani neskáče
možná že tiše pláče
Někteří už u dveří
silně načechrané peří
koukají - očím nevěří
Musím už zas i topit
Konec letní legrace
Nebudu se už zlobit
zkrátka půjdu do práce
Komentáře (0)