Je-li láska anděl strážný,
pak je třeba dbát,
aby křídla měl vždy bílá,
mohl rovně stát...
Přeji, ať se stále daří
jeho úsměv uchovat,
ať mu krása svítí v tváři...
zkouším pro to čarovat...
;o)
16.08.2012 11:42:04 | Cecilka
Veď hej,lenže nieje moja.Je z Hammelovej piesne.Tak akosi sa mi tam hodila.
16.07.2012 21:34:40 | džemo