...bezdomovec...
Anotace: naštěstí ne moje zkušenost,ale nikdo neví,co ho potká.... přemýšlela jsem,jestli to dát do humoru,ale pak mi to zas tak humorné nepřišlo :-)
někdo rád brnká na klavír
já umím brnkat jenom na nervy
otvírat plechovky a konzervy
a sbírat starý papír
toulám se kolem popelnic
nakukuju do košů na odpadky
nestačil jsem splácet splátky
a teď nemám ale lautr nic
Komentáře (0)