Nepoměr
Anotace: Těžkotonážní láska
Jana byla hodně tlustá
měla kluka jménem Gustav
Hubený byl jako chrastí
Jana byla jeho pastí
Miloval ji, měl ji rád
dovolila mu s ní spát
když se na něj posadila
Křup. A Gustu přelomila.
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Skrat, Rootness, poeta, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)