Rez a slzy
Anotace: Blues divné party
Má svou cestu...
... plnou trní.
Má svou cestu...
... z kamení.
Kočky se mrouskají
a vřele vrní...
Slunce žhne
a krev se pění...
Zapomněl, co bylo včera
zapomene, co je dnes
a hrůzný zítřek nezná!!!
Radost mu vyléčí bedra,
štěstí dá a smaže stesk,
vzácná a přec vítězná!!!
Ještě štěstí pro hrobníka!!!
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: wendy.poezie
Komentáře (0)