.
Diagnóza láska ....
Jsem trochu nemocný
a trochu podvodník
nalhávám si
že existuješ
teskním a nevím po kom
vzpomínám a nemohu si vzpomenout
na místa a situace
kdy jsem naposled líbal
.... a miloval .... ...
svou představu té
... co mám rád ...
*******************************************
Zakletí v představách
milujeme kolemjdoucí,
a snažíme se je vtělit
do našeho snu ...
Pohříchu
většinou
marně ...
- * -
24.07.2012 14:33:11 | HarryHH
tak je to , někdy je komentík hezčí než básenka sama jako tady ... nenávidím tě uáááá... ba ne díky moc , mám radost
18.08.2012 19:14:42 | Nút
Ty jsi báseň upravila a moc jí to pomohlo
23.07.2012 09:41:10 | kočkopes
to jsi stihl postřehnout ... klobouk dolů a děkuji moc,ale je to jen taková ptákovina co mi letěla hlavou v autě po cestě domů po noční....díky za návštěvu haf :o))
23.07.2012 14:58:41 | Nút