Anotace: Opravdu jiná než ty ostatní...
Prsty od krve mám,
(je mocným rudým znamením)
Snad duši si z těla vyrvat dám,
tímhle špatným mámením.
Cítím smutek, lásku i zášť.
K čemu však ty pocity jsou?
Když z ničeho tvoří se plášť,
jenž zakryje touhy nás dvou.
Lásku zatemní nenávistí,
smutek pak přeroste v žal.
Zášť se smísí ze lstí,
všech těch, které nám osud dal…