Čti pomalu
Strach zvířil prach tak těsně nad zemí
Pojď, zbavím Tě pout
nejsme si souzeni.
Neboj se mých slz
to pláče déšť
slunce si odskočilo k sousedům
pojď, nadešel čas, abych opustila tenhle dům.
Tvář máš pobledlou
tím hodí se k mé
- jen klame nás zdání,
pojď si odpočinout
od těžkých dnů a neusínání.
Strach zvířil prach tak těsně nad zemí
pojď, zbav mě pout
nejsme si souzeni.
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: Tritvaetna, mkinka, kamínek, Sýkorka07, Písnička..., Blázen Viky
Komentáře (3)
Komentujících (3)