Bezvětří
Nikde se nic neděje
Ticho
Naprosté ticho
Jako by se zastavil čas
...
...
...
...
Teď! Cítíš to?
Osamělý proud vzduchu jemého vánku ti rozpustil vlasy
Ale když zmizí, žízeň je ještě větší
Ale vstát a jít pro pivo
By bylo jako porušit pravidla
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby, Písnička..., hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)