NE VŠECHNO
Anotace: O tom, že fyzická krása určitě není všechno.
krásné je zahledět se do hlubin vesmíru
a přemýšlet o hvězdách
krásná je láska a věčný život ve věčném míru
probudit se a zjistit, že se ti to nezdá
krásní jsou lidé, krásná jsem sama
na kráse se oči pasou
v očích krásná v srdci černá dáma
ale život nelze spasit krásou
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Plesr
Komentáře (2)
Komentujících (2)