Ukrytá tajemství
v hlubokém hlase
sídlí v jeskyních
krouží
pohyby pohledy
rozechví vzpomínku
Pochyby
Klid pominul
kdysi se znali
V sázce je příliš
Dvě těla dvě duše
dědictví z pekla
důvěra cit
jen náznak z minula
Není už nic
kdysi se znali
Bojovník světa
Víla noci
magické momenty
září
Kolik jich stačí
k životu
V sázce je příliš
On je svět
Ona noc
naděje sídlí v duši
svět nemá tělo
noc bývá bez srdce
Kdysi se znali
věřili
že pravda bývá neuvěřitelná
že pouhá horkost rány nehojí
že prostá přítomnost rozzáří svět
Otevřené rány
bolest zrada ztráta
drželi se tělem
drželi se srdcem
Otevřené rány
Už se znali
pochopit prožít
potrhali okraje
Zapomenout
Klid pominul
už je to pryč