Za co babo, za co ?
Za krev !
Za co babo, za co ?
Za vládu ?
Za co babo, za co ?
Za nadvládu barbarů ?
Za co babo, za co ?
Za svou Zemi, svojí krajinu ?
Za co babo, za co, za co , za co ?
Pořád jenom za co a za kolik !
Potíž je, že za chvíli již nebude žádný
Za co babo, za co …..
Budeme mít ještě něco ?
A za kolik ??
Od koho a za kolik ?
Zaprodáná Zemi !!