RESPEKT
Anotace: Snad se vám bude líbit aspoň trochu. Nesleduju tím nic uměleckýho, prostě mě baví psát.
ať už je svěť všelijaký
šedý, černý a prostý, fádní
stačí jeden pohled tím mým oknem
a vidím, jak je geniální
na lavičce před bytovkou
sedí kráva s krávami
nečemu se tam trapně tleměj
nad SMS zprávami
o kousek dál u Jednoty
pomlouvá tam babka s taškou z Tesca
ach, pane bože, ta babka je kráva
nejradši bych jí jednu pleskla
já kdybych tebou světe byla
už dávno ze všech těch lživých řečí
byla bych tuhá a pod kytkama
ale kupodivu - svět se pořád ještě točí
obdiv patří tobě světe
v době kdy nic nevyděláš chytrostí
jenom když jsi vyčůranej
a šeky platíš blbostí
Komentáře (2)
Komentujících (2)