Anotace: <p>Je zvláštní, jak se mi ztrácíš.</p> <p>Vždyť už...
Je zvláštní, jak se mi ztrácíš.
Vždyť už se ke mě ani nehlásíš.
Vzpomínám na ten krásný čas,
chtěla bych ho zpět zas.
Vždyť jsme toho tolik zažili,
a hezké chvíle prožili.
Kampak odcházíš?
Mě se stýská, víš?
Vrať se zpět, já tě prosím.
ať žal v srdci nenosím.