Zrozencem samoty, tmy
vrba, která vyslechne, odpoví
poradí s problémy vždy
klouček srdcoví
v černém oblékaný
bez pevné pozice
nikým milovaný
bez žádného slunce
Nad vodou sklánějící
vlasy smáčející ve vodě
ve větru úpějící
zapomenut v jednom bodě
opovržen všemi
na této shnilé zemi
králem bolesti, služebník prostoty
zápalka plamenů, studnice ochoty
Bezejmenný strom
nevýrazný tvor
proražený zlom
nakažlivý mor
ubíjející vzdor
bezhlavý škvor
pouhopouhý vzor