...potkat na jaře léto...
měla jsem cestu nahoru do sídliště
ze staré zástavby od zastávky autobusu
rostl tam u zídky na rohu
něchtělo se mi od něj
od rozkvetlého - od hlohu
obešla jsem opuštěné dětské hřiště
na kopci foukalo, vítr mi cuchal vlasy
mezi paneláky na trávníku pampelišková housata
slunce pražilo do prázdného brouzdaliště v parku
minula jsem slečnu se psem - byla skoro nahatá
zvláštní setkání, nevím, zda ho potkám příště
touhletou cestou často nechodím
počkejte, nechci být tajnosnubná
řeknu vám, co se mi přihodilo
potkala jsem tam léto - na začátku dubna
Komentáře (0)