Srdce z papíru
Anotace: Jak je kouzelné psát si deník a mít v něm mnohem víc...
Sbírka:
Složené z papíru
Srdce z papíru
Deník ne krátký
v něm svátky
každé mé pátky
a veškeré zmatky.
Píšu pak ho pročítám
jakoby ne však kvůli vám
jen ať můžu zpětně
vidět vše a ne ve tmě.
Někdy opravdu smíchu
příhody ty plné hříchu
vzpomínky co nechci ztratit
co někdy chci je i vrátit.
No a někdy to bolí
oči pak plní se solí
jak špatně se dařilo
když všechno se zmařilo.
V deníku hraji krále
když stále píšu dál
a uchovávám stále
vše co život mi dal.
Deník vše přijme
je stále při mě
v srdci plní velkou díru
deník, srdce z papíru.
Komentáře (0)