Rozdělení kontinentů
Anotace: Transcendentální báseň o jsoucnu manželského páru, který zapomněl, proč spolu vlastně je.
Dnes už k sobě mají dál
Oceány povinností
Dělí jejich smutné duše
A není čas stavět mosty
Kontinenty na níž žijí
Dva rozličné národy
Rozumí si jen když pijí
Nebo dílem náhody
Spojí je jen katastrofa
Které budou čelit oba
Takhle konči tato strofa
Taková je dnešní doba
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness, střelkyně1
Komentáře (0)