Prostě o přátelství
Anotace: Když je potřeba vyjádřit starost, nebo jen to že má člověk rád a záleží..
Sbírka:
Složené z papíru
Prostě o přátelství
Všechno chce svůj čas
snad bude lépe zas
snažit když se více budeme
nesnázím snad se vyhneme.
V očích slzy
na srdci žal
ach, jak mě to mrzí
že jsi to dneska vzdal.
Bolí mě když vidím
tělo jak jen lži věří
a ničí mě když cítím
že dál už jdeš jen stěží.
Věřím ale že dost tě znám
zvládneš odolat nástrahám
nepřestaneš se ovládat
když pri tobě budu stát.
Komentáře (0)