Anotace: Autor:Otevřenost a důvěra znamená mnoho,né každý má možnost sdílet naše city a přátelství.
10.8.2012 Vanovice
Noční oblohou snů
Noční hvězdy jsou
tam nad hlavou
vysoko nad tebou
ty se díváš
noční oblohou proplouváš
myšlenky snů vnímáš...
v parku
večerní procházkou
chvíle trávená
na trávníku v objetí
důvěry něžných citů
jemných polibků
slov srdce tichých večerů
objetí dvou lidí
něžnost doteku jemných polibků
v objetí citů dvou srdcí...
slova srdci
plynoucího času k hvězdám
otevřeného prostoru
nekonečných možností citů...
pohlazení,polibek,objetí,
důvěra,něžnost a cit
odevzdání dvou lidí
jež vnímají bolest i lásku
je vzáctný