Ve slepých uličkách
Anotace: ...když se člověk pořád za něčím honí...a ve spěchu zapomene, za čím..
Přetékám prázdnotou
ve slepých uličkách,
opilá vínem a přetvářkou,
snažím se vrátit zpět
o pár dní, o pár let,
o pár chyb a o pár lásek
sžírá mě zhýralost
prahnoucí po další láhvi,
sžírá mě prázdné místo
v hrudním koši
poztrácela jsem myšlenky
někde na cestě za ničím
a ve spěchu
poztrácela jsem
sebe
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)