Po letech..
Anotace: Jak říkám, po letech...
Chci skládat básně
a ono to nejde.
Sedím a doufám,
že brzo to přejde.
To ona mi zničila
můj básnický um.
Co mi teď pomůže?
Už asi jen rum...
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Cappp
Komentáře (1)
Komentujících (1)