Ze Slezské
Když se u nás řekne Slezská,
spoustu z nás hamba pleská.
Zde se nezapře povaha česká,
a tady obzvlášť nebývá hezká.
Kdo je zdejší, ten to cítí
nejen své tu vidí bytí,
ne zas až tak špatné žití
občas sem i slunce svítí!
Jako všude i my nějak žijem,
jeden druhému záda si kryjem,
špinavou rukou tu druhou myjem,
odhodlaně se všim se bijem.
Komentáře (0)