Pro mladého tatínka
Dočkej času Navrátile,
čekají tě slastné chvíle,
malé děcko pokakané,
musí býti umývané.
Občas žena z domu zmizí,
vždyť to děcko není cizí,
tak ti péči o něj přidá,
správný otec matku střídá.
Pokynů hned dá ti řadu,
neopomeň její radu,
neudělej žádné zmatky,
necpi ho do automatky.
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Terý, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, snupicek
Komentáře (0)