Ztratil jsem se v lese v noci,
neumím si vypomoci.
I kdyby byl bílý den,
nenašel bych cestu ven.
R:Ztratil jsem se v sobě,
už se vidím v hrobě,
přičítám to době,
je mi z toho blbě.
Je to sice můj problém,
trvá to však přes týden.
Bloudím stále tam a sem
invalidním vozíkem.
R:Ztratil jsem se v sobě,
už se vidím v hrobě,
přičítám to době,
je mi z toho blbě.
Ztratil jsem se v lese v noci,
neumím si vypomoci.
Bloudím stále tam a sem
[:invalidním vozíkem - tělem svým!:]