Je v oceálně velryba?
Anotace: Dokonce i jedna veselá. :))
Probudit se,
takhle k ránu,
je jako slyšet celý život
oceánů
a snažit se ho přimět
k pohybu.
Když se budem snažit,
najdem v něm i velrybu.
A ta nám bude troubit
na pozdrav!
Tlupu mečounů sledovat
místo zpráv
a tajně doufat v to globální
oteplení,
kdy poměr pevniny a vody
se asi brzo změní.
Počkám si na to,
ale teď jdu snít.
Je jedna ráno, tak prosil bych :
Nerušit.
Přečteno 478x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Písnička..., Kirsten, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)