Naše princezny
Anotace: Čas se nezastaví.
Mladé dívky, tuze sladké,
na princezny kdys si hrály
dnes už to jsou babky vratké,
pohádka jim prchla v dáli.
Princezničky šedovlasé,
už nejste jak vosy v pase,
přesto my vás rádi máme,
na mládí též vzpomínáme.
Ač vám dolu prsa visí,
nepůjdeme před komisi,
též nám cosi visí dolu,
doklepem to nějak spolu.
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, srozumeni, ZILA78, En, Honey_star, Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného, tato22
Komentáře (3)
Komentujících (3)