Anotace: Lidičkové, tuhle báseň jsem nanapsala já, ale jedna moje dobrá kamarádka bez nicku, začínající básnířka, která je trochu nejistá, a prosí o komentář, tak jestli se za ni u vás můžu přimluvit...
Já bych to na tebe netipnul kvůli opakovaným slovům a doplnění verše (nic proti). Hmm nevím, nejsem moc básník a když už tak moc zmlsaný. A proč píše v mužským rodě? ) Podle mě má myšlenky, ale malinko tomu chybí.. cosi
27.08.2012 22:22:00 | Nergal
Je to, jako bys to napsala Ty sama. Žes to psala Ty a ne kamarádka? Naprosto se to podobá všem Tvým dílkům. Jiný názor na toto nemám, netvrdím, zda je to špatné, anebo dobré.
21.08.2012 21:23:53 | Kropydlína Škopounová
Vlastně ne, vážně to psala moje kamarádka ze školy, ale je pravda, že ji semtam bombarduju svojí vlastní tvorbou, takže jestli je tam jistá podobnost...
Pravda je, že jsem si to nad tou básní taky chvilku říkala, a že ona je obvykle víc optimistická, ale i tak...
mimochodem, lichotí mi, že poznáš prvky mé tvorby (i když to tahle tedy zrovna nebyla ;-)), moc děkuji
21.08.2012 21:38:00 | Anjesis