Sám
Anotace: Ne vždy, kdo má na první pohled vše - lásku, peníze, moc, přátele - se cítí opravdu šťastný.
Den co den, kráčím světem sám,
lidi co mě milují, všude kolem mám,
však co z toho .. SÁM, tak sám.
Noc co noc, usínám tak sám,
lásku svou sic vedle sebe mám,
však co z toho .. SÁM, tak sám.
Den za dnem, noc za nocí,
srdce mé na oko burácí,
však co z toho .. SÁM, tak sám.
Milován ? A přec tu SÁM umírám.
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)