Pirátská
Anotace: Díky Totenkopfovi za inspiraci ;-)
Nějak nemám potřebu
u kormidla jachty
přirážet loď ke břehu
či napínat plachty
Vlny bijí do dřeva
které se nebrání
Čas zní jako ozvěna
a smířené vrzání
Oceán je samota
z milionu kapek
Vodou proudí ochota
pohltit všechen zmatek
Žiji v slaném objetí
a netrhám vesly
Nelituju obětí
ani zbytečné cesty
Můj život je paluba
na pirátské lodi
Ten touhy klidně ubodá
když se mu to hodí
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Sunny
Komentáře (1)
Komentujících (1)