Máma
Anotace: Věnováno mámě...
Ukolébavka tichá
zpívaná s láskou uzlíčku na klíně.
Zní mi v uších dodnes
a poupě úsměvu v květ se rozvine.
Pohlazení po duši,
které jen jedna osoba umí dát.
Přitul se, mami,
jdeme snít, dnes nepůjdem spát.
Světlo mého života
jedna žena z masa a kostí.
Dokud je na světě,
nehrozí útok nezvaných hostí.
(Samoty a citů vraždy)
Maják na moři,
na konci tunelu života jasná zář,
až přijde den, kdy nebude,
nekonečné vodopády skropí mou tvář…
(Mámě s láskou
P.S. NAVŽDY)
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Gregy, srozumeni
Komentáře (5)
Komentujících (4)