proč muže lákají skály?Aby o nich potom psali takhle pěkné básničky...:)
01.10.2012 12:44:18 | střelkyně1
horolezci a horolezkyně ,horolezčata..nelezte na skálu co je hodně špičatá :-D Horolezcům a horám zdar..jáj ,Dangu to je parádní výstup..takže návrat expedice bez ztrát na životech.Hezky napsané a nikdy se nevzdávat ,vždycky jen kupředu ani krok zpět :-))
02.09.2012 19:09:13 | xoxoxo
Hoj Piskvorecku,zda se mi ze mas taky horolezecke citeni.Tato akce se odehravala v Beskydech,nase skupina musela zvladnout Lho se,byla to makacka,ale podle Himalajich,slaby cajicek,ale je to muj sen se nekdy dostat na 5000 m.n.m.Dekuji za navstevu a komentar.
03.09.2012 08:54:39 | Danger
No Himaláje jinej level chlape ale rozehřátí v Beskydech není špatný i naše hory jsou krásný ale nic nedarují zadarmo.Můj starší brácha je horolezec to on mě naučil milovat hory i je respektovat..já ráda lyžuju nebo běhám s bernošem a soudkem s rumem zachraňovat žíznivé pocestlyžníky :-)Hej a sny jsou od toho abychom si je plnili néééé,tak přeju ať se někdy opravdu dostaneš na 5000 m.n.m.:-) Horám třikrát zdar :-)))
03.09.2012 19:55:50 | xoxoxo