Rozpolcená osobnost
Napůl muž a napůl žena,
polopes a polofena,
trochu terč a trochu šíp,
chlápek v sukni co tě štíp.
I když nejsem na kluky,
rád prostřídám paruky,
navečer se stanu Klárkou,
ráno dělám s cirkulárkou.
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: Gregy, Kropydlína Škopounová
Komentáře (1)
Komentujících (1)