Smrt
Anotace: nebaví mě žít, na tomhle světě, stačí jenom chtít, a nebudu na téhle planetě!...
nebaví mě žít,
na tomhle světě,
stačí jenom chtít,
a nebudu na téhle planetě!
marné pokusy zabít se,
nevychází mi to,
stačí jenom snažit se,
vyjde mi to...
Jednou.....
Každé ráno,
co se probudím,
a zeptám se,
proč žiju,
jsou pro mě peklo,
doufám že v něm schniju..
Lidem,
těm všem závidím,
do duše jim nevidím,
možná až tam uvidím,
s duší jejich promluvim,
potom udělám to,
co dlouho chci..
Duši svou,oknem rovnou prohodim...
Komentáře (1)
Komentujících (1)