NAŘÍKÁNKA 2.
Anotace: Problém přípravy jídel a stravování.(Žádný křehký verš, jen dětská říkánka.)
My lidé když to chceme
to se něco nablbneme
Potraviny pracně zdobíme
s chutí hned vše pojíme
Každý by měl jen za chviličku
sousto rozměnit až na kašičku
Nebylo by bezpracné a snazší
místo nazdobené tabule vaší
hned podávat jakoukoliv kaši
Né pivo vepřo zelo knedlo
meňéj by sa teho aj zedlo
Bylo by šak furt eště jedlo
Komentáře (0)