Dávám tip za půlku básně, půlka se mi nelíbí. Není to ale tak, že první nebo druhá část... Líbí se mi některé věty, ty jsem si vytahala a poskládala v básnici, a shodou okolností - je to přesně půlka Tvého dílka, co do počtu veršů. Nu - a za tuto půlku - právě ten tip.
Hezký večer
10.09.2012 20:11:09 | Kropydlína Škopounová