Ve vlastních stopách
dopředu i nazpátek
kalužemi barevných emocí
či pevnou půdou pod nohama
s úsměvem na tváři
i oslepeni bolestí
dereme se k cíli
každý den
jen jeden pokus
nazpátek
i dopředu
ve vlastních stopách času …