To v nás,zavládl klid a mír...
Když proti zlosti jsme se spřáhli.
A křičíme-jen tak,
do končin.Natáhnem ruku-
na nic jsme nedosáhli.
To v nás,budí se a rodí.
Vše , v co dál k smrti věříme.
I když nás to nudí,jsme tady!
Této zemi patříme.
To my ,všichni!
Křičíme a táhneme za jeden provaz.
I když jen někdy si patříme,
A v ůplňku noci,
okolo ohně, s hlavou vzhůru k nebi hledíme.