Beznadějná
Ach jak prázdné je to bytí,
jak Hamlet já si připadám.
nemám v světě kam dojíti,
“ó, duše, má“ jak upadám.
svět dávno již jsem zatratila,
jsouc v trávě ležím bezmocná,
Matko Boží ušlechtilá,
ani ty mi nejsi pomocná.
naději už žádnou nemám,
Jen tu ležím nehnutě,
Smrti má již tě tu vítám,
odešla jsem na kutě.
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon
Komentáře (4)
Komentujících (4)